Në kërkim të një princi për të kalëruar, Tayna “shëtit” me 2Pac-un në Vjenë

Reperja Tayna vazhdon që ti vizitojë vendet më të mira në Europë

Pasi që kaloi pak qaste të paharruara në Stamboll, ku u pa duke lundruar në ngushticën e Bosforit por edhe duke vizituar vende të rëndësishme historike dhe qendra tregtare, tani Tayna është parë në Vjenë të Austrisë.

Reperja në këtë udhëtim kishte një bluzë e cila kishte fytyrën e legjendës së muzikës rep, 2Pac ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: