“Në këtë moshë femrat lodhen nga s*ksi”, gjinekologia shqiptare shtang me deklaraten

“Në këtë moshë femrat lodhen nga s*ksi”, gjinekologia shqiptare shtang me deklaraten

Mjekja gjinekologe Mimoza Keta në një intervistë për “Jeta pa filtër’ ka deklaruar se në moshën e mesme femrat bezdisen nga kërkesat e partnerëve të tyre për raporte se ksuale, ndërsa meshkujt futen në andropa.uzë.

“Tani bëjnë (d)ashuri,” -thotë Keta, duke shtuar se cilësia e se.k.sualitetit nuk është si më parë.

Ajo më tej flet për sëmundjet që prekin aparatin riprodhues dhe masat paraprake që duhen marrë përmes terapisë zevëndësuese me ho monen.