Në ketë pjesë të Kosovës bora arrin trashësinë 1 metër–Bllokohen rrugët (Video)

Sot, gjatë gjithë ditës ka rënë borë pothuajse në gjithë territorin e Kosovës, por trashësia më e madhe e borës është parë në Komunën e Dragashit dhe fshatrat e saj, portali nga Opoja njfton se shumë fshatra të kësaj ane po ballafaqohen me borë të madhe dhe siq thuhet për mementin rrugët janë vështirë të kalueshme për veturat njofton Korrespodenti Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato..