“Në klipin e radhës kam krejtësisht e zhv eshur”, këngëtarja e njohur shqiptare “befason” të gjithë (Video)

E ftuar në kuadër të emisionit të mëngjesit në T7, këngëtarja Fjolla Morina shpalosi shumëçka nga jeta e saj në rubrikën “Kafja Express”.E pyetur rreth guximit në veshje, klipe e performanca, Fjolla foli rreth komenteve rreth dukjes së saj duke thënë se në klipin e radhës do dalë krejtësisht e zhveshur.Morina njihet për stilin e saj ndryshe në dukje dhe në deklarata, e që as kësaj radhë nuk nguroj të jap shumë prej tyre ja dhe video ekeni me poshte shikojeni pastaj jepni komentin tuaj: