Në Kosovë, Nusja dhe Vjehrrën bëhen llom ja momenti..!!

Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete. Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë si dy rivale të ashpëra e shpesh herë me kacafytje të mëdha, vjehrra është mërzitur nga gjesti i nuses, dhe ketë rast e ka paraqitur ne polici
Siç shihet në këtë video kacafytja ne një parking përpara nj dyqani për fustan ka kaluar hap hapsiren e meposhtme dhe vazhdo me pamjet