Në makinë me prokurorin kur iu bë ate.ntat, ja çfarë thotë ‘i forti i Shijakut’

Muharremi ka deklaruar se nuk është ai shënjestra e ate.ntatit dhe nuk e di kush ia ka bërë atë.

Muharremi ndodhet në spitalin e Durrësit dhe e ka pothuajse të pamundur të flasë, pasi ka marrë një pl.umb në nofull.

Muharremi gjithashtu njihet me nofkën “Rrumi” dhe me dy identitetet tjera Aleksandër Laho dhe Pëllumb Muharremi shtype rekl,am dhe shiko vide,on: