Në mes të dasmës kunati bën për sp.ital nusen, nënën dhe motrën e saj

Një çift i sapo martuar i dha fu nd martesës së tyre brenda disa orësh nga shkëmbimi i premtimeve pasi vëllai i dhëndrit r r ah u nusen.

Ush tari Steffan Wilson, 25 vjeç, dhe nusja e tij mësuese Erin Mason-George, 26 vjeç, nuk e kanë parë njëri-tjetrin që prej ditës së dasmës së tyre katër muaj më parë.

Miqtë thanë që dyshja kanë vendosur të shkojnë rrugët e tyre të nd ar a pasi vëllai i i Steffan, Tomos Wilson, 29 vjeç nga Swansea, s u l mo i nusen, dy motrat dhe nënën e saj.

Ushtari Steffan u kthye në shtëpi me familjen e tij pas dasmës, në vend që të ngus hëll onte nusen e tij të t ron d itur që kishte mbetur në lot.