Në prag të vitit të ri, Tayna i bën vetes dhuratë këtë veturë super luksoze (Video)

Tayna i ka bërë vetes dhuratë luksoze.

Duke qenë se jemi në prag të përfundimit të vitit 2019 dhe afër atij të riut 2020, Tayna ka vendosur që t’i bëjë vetes një dhuratë luksoze, shkruan lajmi.net.

Bëhet fjalë për një veturë të tipit BMW X6 Drive 2019 shtype rekl,am dhe shiko vide,on: