Në Prishtinë pritet të hapet kafiteria ku stafi ju shërben cullak (VIDEO)

Menaxhmenti i një kafeneje ka vendosur të bëjë një shaka shumë “emocionuese” për klientët e saj. Stafi ka vendosur që të zhvishen dhe të pikturojnë gjithë lëkurën. E gjithë kjo ishte iniciativë e kompanisë Nestle. Reagimet kanë qenë nga më të ndryshmet, nga ato të turpshmet e deri te qesharake, transmeton Express. Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte