Në rast se semaforët nuk punojnë, kush ka përparësi në këtë udhëkryq 95% gabojnë? (Video)

Në rast se semaforët nuk punojnë, kush ka përparësi në këtë udhëkryq 95% gabojnë? (Video)

Ndodh jo rrallë që qofshin shoferët, çiklistët apo këmbësorët, nuk thonë me zë të lartë “kush ia ka dhënë lejen këtij?”

Pikërisht për këtë, gjatë këtyre ditëve kemi shpërndarë disa teste që kanë bërë konfuzë shumëkënd, ngase gjykuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: