Në va.ginë mbante nje erë…djali i ri habit me deklaratën: Kur bëra s.eks me të dashurën, ajo

Një djalë ka treguar në portalin amerikan ‘Reddit’ dyshimet e tij e i ka ndarë ato me anëtarët e forumit, se si mendon që partnerja ka shkuar me tjetër kënd në shtrat.

“E dashura ime ka disa kohë që po takohet shpesh herë me shokun e saj të fëmijërisë. Unë nuk kam pasur ndonjë problem me këtë, por dy herë e fundit ndodhi që ajo e kaloi tërë ditën atje dhe erdhi natën vonë.

Javën e kaluar, shkoi tek ai për të parë filma dhe u kthye në shtëpi në mesnatë.

Kur iu afrova për të kryer marrëdh.ënie, humori i saj ndryshoi plotësisht.

Sidoqoftë, nuk u dor.ëzova dhe vazhdova ta puth, kështu që ajo u d.orëzua.

Megjithatë, ajo u përpoq të refuzojë të dyja herët kur unë këmbëngula për s.eks or.al, e isha unë që nuk hoqa dorë. Këtu u ndërlikuan gjërat, sepse ar.oma e saj ishte e çuditshme dhe shumë ndryshe nga herët e tjera.

Marrëdhënia jonë ka nisur para katër vitesh, dhe raporti in.tim ka qenë i rregullt mes nesh, kështu që unë mund të vërej kur diçka është e çuditshme, dhe kjo patjetër është.

A do të thotë kjo që ajo kishte bërë s.eks me atë djalë?”, pyet i riu, sipas The Sun.

Anëtarët e forumit kryesisht ranë dakord se ajo duhet ta ketë tr.adhtuar.