“Në zgjedhjet e ardhme te gjithë behen bashkë per ta mundur”…

Flitej dikur një barcoletë: Ҫka është mikrobi (virusi) – „Virusi është një hajvançiq i imtë (vockël), i cili hyn në huxhutin e insanit dhe bënë zullum“. Atëherë flitej vetëm për një virus, por tani i kemi të kombinuar një virus Siamez (PAN + LKD) politik dhe tjetrin PAN- demik. E tërë bota është ngritur në këmbë për t’i luftuar duke i hulumtuar kundërviruset, per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte