Nëna e 8-vjeçarit: Kërkoj v arjen në mes të Fierit! Ma sillni këtu!

Nëna e 8-vjeçarit: Kërkoj v arjen në mes të Fierit! Ma sillni këtu!

Nëna e d8-vjecarit, kërkon v arjen e autorit. Sipas tij, dënimin me v de kj e s’mjafton sipas saj.

“Kërkoj v arjen e atij maskarai, jam e ëma e atij djali, më iku fëmija, iu pre ëndrra në gjysmë, kërkoj v arjen në mes të Fierit, ma sillni këtu, duam drejtësi. Ma gënjeu. Ma mashtroi, i tha do iki te shtëpia se kam vëllanë sëmurë, ma groposi.

E groposi dhe bënte sikur nuk kishte ndodhur gjë, “ku është Mato”, dua ta d jegin tani mes të Fierit dhe të jem e ngopur dhe t’i them cunit ta mora hakun, si mama. Përditë këtu do jemi, nuk ndahemi”, thotë ajo.