Nëna e dy fëmijëve bën transformimin e pabesueshëm. Nga mbipeshë në modele (FOTOT)

Nëna e dy fëmijëve bën transformimin e pabesueshëm. Nga mbipeshë në modele (FOTOT)

Një nënë obeze ka bërë transformimin e pabesueshëm. Fotot e mëposhtme tregojnë një grua në Britaninë e Madhe, e cila iu nënshtrua një ndërhyrjeje radikale.

Gruaja, nënë e dy fëmijëve ishte mbipeshë, por pasi pagoi 8000 paund, ajo arriti të ketë trupin e saj të ëndrrave.

Kayleigh Baldwin-Wilkinson, 28 vjeçe, nuk ia kishte dalë të binte në peshë, pavarësisht se mbante një dietë strikte.

Kështu, ajo shpenzoi fillimisht 3200 paund për një “bypass gastrik” për të ndihmuar në uljen e oreksit të saj dhe marrjen e kalorive.

Një vit më vonë, Kayleigh, iu nënshtrua përsëri thikës për të hequr dhjamin, një ndërhyrje që i kushtoi 4500 paund, dhe rezultati është ky që shihni.