Nëna e re shpërndan videon e djalit 6-vjeç duke drejtuar makinën me 130 km/h në autostradë

Nëna e re shpërndan videon e djalit 6-vjeç duke drejtuar makinën me 130 km/h në autostradë

Një nënë ruse po hetohet nga policia për një video që tregon djalin e saj gjashtë vjeçar që po voziste në autostradë 130 km/h.

Agina Altynbayeva, 29 vjeç, e kishte vendosur fëmijën e saj në timon të Hyundai Solaris në një autostradë në rajonin Tatarstan të Rusisë.

Pamjet tr onditëse tregojnë djalin e ri që duket se është nën kontrollin e makinës pasi shihet duke kaluar 130 km/h shtype rekl,am dhe shiko vide,on