Nëna Përdor Radiatorin Për Rregullimin E Flokëve, ‘Triku’ Që Kursen Energjinë Elektrike!

Nëna Përdor Radiatorin Për Rregullimin E Flokëve, ‘Triku’ Që Kursen Energjinë Elektrike!

Një nënë ka humbur figaron e flokëve, dhe këtë e kuptoi pikërisht natën kur ishte ftuar në një aheng.Emily Kendall, 22 vjeç, nga Lancashire, para disa ditëve paralajmëroi djalin e saj 2 vjeçar që mos ta prek radiatorin e nxehtë pasi që mund të lëndohej, shkruan Daily Mail- transmeton Indeksonline.Asaj i lindi ideja që flokët e saj mund t’i rregullonte pikërisht me anë të radiatorit…..Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte dhe per mirmbajtjen e portalit ju kishim lutur te shtypni rek lamen. Faleminderit shqipe te mbajm njeri tjetrin ne keto dite..