Nëna shqiptare 20 vite që shtron darkën për burrin dhe fëmijët që i rr ëm byen

Një foto e jashtëzakonshme është bërë virale në rrjetet sociale dhe ka marrë re agime nga më të shumta. Fotoja paraqet më së miri dh.imbjen e një nëne shqiptare nga Kosova e cila vu.an ende p.asojat e l uftës.Në foto shfaqet gruaja e v jetër e cila në vitet 1999, në kohën e lu ftës, ka .h umbur gjithë familjen e saj, burrin dhe katër fëmijët.Burri i saj dhe katër fëmijët u rr. ëm byen në 27 Mars 1999 gjatë një s.ul.mi us ht arak shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: