Nënë e 2 fëmijëve, këngëtarja shqiptare befason kapet mat me…

Gjyste Vulaj është një nga këngëtaret më të njohura.Në fillimet e karrierës së saj nuk ka rënë në sy vetëm për zërin e saj, por edhe për stilin e veshjes sepse ajo ishte nga ato këngëtare që guxonte shumë.Edhe pse vitet po ecin ajo vijon të jetë në formë.Këtë e tregojnë fotot dhe videot e saj, në rrjetet sociale ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: