Nëse do ishe burrë çka do të të dallonte, Mihrije Braha ka përgjigjen epike: Do të kisha ko… (VIDEO)

25 pyetjeve të PRIVE, këtë të shtunë iu përgjigj Mihrije Braha.
Foli shumë për jetën e saj dhe zgjedhjet që ka bërë sa i përket karrierës së saj.
Momenti kur ajo përgjigjet në pyetjen “Nëse do ishe burrë, çka do të të dallonte?” bën që edhe intervistuesi t’ia plasë të qeshurës.
Ndiqni në videon e mëposhtme: