Nëse i plotësoni këto kushte jam në shtrat me ju… Kontaktoni Lirën në këtë numër.

Don që të kaloj një natë me ju por pastaj mos e bezdisni sepse ajo don të kënaqet me shum djem ,dhe ajo thot se don të kaloj një natë fantastike, thot dua meshkuj të bukur dhe simpatik poashtu të jenë të fortë në shtrat.Ai që është i interesuar për Lirën le të kontakton në facebook adresën Lira Fetahu dhe për ata që jan më serioz shty pe në rekl amen e më poshtme dhe mund ta merni numrin..