“Nëse i shkruani mesazhe private, atëherë unë do…”, futbollisti i famshëm “çm’endet” pas bashkëshortes së tij se’ksi

Futbollisti i njohur, Alvaro Morata, është duke punuar fort në stërvitje me Atletikon që të rikthehet sërish në formën e dikurshme.Gjithashtu sulmuesi kujdeset edhe për familjen e tij të bukur. Ai ka dy vite që është i martuar me modelen nga Venecia, Alice Campello, me të cilin ka edhe dy binjakë.Në një intervistë të dhënë së fundmi, 27-vjeçari ka zbuluar se shtype rekl,am dhe shiko vide,on: