Nga b*.thet dhe c*.cat tek fotot me shami! Çiljeta h.eq me lazer tatuazhin e k.ryqit katolik, fansat i bëjnë n.amin (Video)

Këngëtarja e njohur Çiljeta Xhilaga vitet e fundit është bërë shumë e afërt me besimin islam. Ajo shkon në xhami dhe mban Ramazan por ndjekësit gjithmonë e kanë kritikuar për një detaj: tatuazhi i kr yqit në këmbën e saj.Ai është konsideruar si i papërshtatshëm nga ana e fansave dhe së fundmi për arsye që nuk dihen, Çiljeta ka vendosur ta h eqë përfundimisht nga trupi i saj ja dhe video e saj shtype rekl,am dhe shiko vide,on: