Nga “Madam” në “Dh elpër di nake”,më në fund flet Loredana atij ia bëra ktë…

Nga “Madam” në “Dh elpër di nake”,më në fund flet Loredana atij ia bëra ktë…

Ende pa u publikuar titulli “Dhelpër di nake” e këngës më tvre të Mozzik ngjalli kurioz itete dhe u përku fizua si një dedikim ndaj ish-partn eres së tij, Loredana Zefi. Në mesantë në llogarinë e tij në Youtube, u publikua kënga e re e Mozzik e cila le të themi se ka shumë vend për disk utim.Ja dhe video ku i drejtohet fa nsav Loredana flet edhe per Mozzik shtype rekl,am dhe shikoje: