“Nga nesër…”/ I dysh uar si i përfshirë në aten tatin ndaj prokurorit, “Juli i Pashkos” ndërpret “Live” emisionin (Video)

“Nga nesër…”/ I dysh uar si i përfshirë në aten tatin ndaj prokurorit, “Juli i Pashkos” ndërpret “Live” emisionin (Video)

Të tjera detaje nga ngjarja e Durrësit. Julian Sula, i njohur si “Juli i Pashakos” është personi i dytë, i dyshuar si i përfshirë në ate-ntatin që iu bë prokurorit të Durrësit Arjan Ndoja, një javë më parë.“Në datë 1 kam qenë në Kosovë duke ikur për në Turqi. Nuk di pse mi kanë bërë këto gjëra ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: