Nga se vjen p aniku gjatë tërmetit? Inxhinierja Bozo tregon si duhet vepruar

Inxhinierja Luljeta Bozo tha se pa niku tek njerëzit në rastet e tërmetit vjen nga mosnjohja e fenomenit.

E ftuar në emisionin Tempora u shpreh se njerëzit duhet të informohen në shkolla apo me anë të mediave se çfarë është tërmeti.

Ajo tha se nuk ka ndodhur kurrë që tërmeti të shembë menjëherë godinën ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: