Nga vr asja e kunatit Elton Çiços tek dosja ‘Xhisiela’, kush është mjeku i ‘fortë’ që u arr estua për at entatin ndaj prokurorit (Video me pamje të rënda)

Po licia ka arr estuar si të dyshuarin kryesor për at entatin kundër prokurorit Arjan Ndoja, Redjan Rrajën, i cili është kushëriri i deputetit socialist Rrahman Rraja. Ai ka klM inikë dentare në Fushë Krujë, ndërsa jetonte mes Shqipërisë dhe Kanadasë. Redjan Rraja nuk është një emër i panjohur për poMlicinë shqiptare, pasi ka qenë skeduar edhe për disa ngjarje të tjera në vitet e fundit shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: