Ngjarja e rëndë në Fier reagon Noizy dhe jep mendimin e tij çfarë duhet bërë me monstrën

Ngjarja e rëndë në Fier reagon Noizy dhe jep mendimin e tij çfarë duhet bërë me monstrën

Noizy ka reaguar pas ngjarjes së rëndë të regjistruar ditën e sotme në Fier, ku Klodian Çalamani rrëmbeu dhe v r au një fëmijë 8-vjeçar. Në një postim në Instagram, reperi shprehet se autori i kësaj ngjarjeje të rëndë duhet p ush katuar.

“Unë jam “PRO” ligjit për p ushka tim për mostra si Klodian Çalamani dhe për….“, shkruan reperi. Klodian Çalamani e kishte rrëmbyer fëmijën dhe pasi e kishte v ra r.ë e kishte mbuluar me baltë.