Ngoni sa t’liberalizohen vizat se asni gru ska me ju nejt burrave,Vjehrrat e sodit nuk bon hiq me i toleru e as me… (Video)

Ju pershendes postone kete histori Gjinia femrore po eshte shum e shtypur si te baba si te burri e edhe kushtet e kqija ne kosove po bahen sebep me duru grat tylifar dhune prej burrit e familjes burrit.Ne cdo familje ne kosove ki ksi probleme se apet juve te jashtit spo ju kaj se juve ju siguron shteti banes e social qat dit qe te ushtron dhun burri kallaj boni zgjidhje a qa me ba na te shkretat qe jem hale ne ks shtype rekl,am dhe shiko videon.