Një bionde jo shëse, kjo është gruaja e “Kokës”

Derisa seriali televiziv “Kafeneja Jonë” ishte në transmetim, Fatos Kryeziu ishte një nga personazhet më të pëlqyer të publikut. Roli i “Kokës” në “Kafene…”, e bëri aktorin nga Prizreni shumë të dashur për publikun. Ai, shkak tonte shumë të qeshura për shikuesit e apas ionuar të serialit.
Publiku interesohet të dijë edhe për jetën p rivate të aktorit. Ai, është baba dhe bashkëshort i lumtur. Ja çifti duke e shijuar kohën së bashku,shtyp re,klamn mëposhtë dhe shikoje pamjen e plotë.