Një gurbetçarë thotë se: Në Serbi po qarkullon kjo veturë e policisë serbe, po i pro.vokon shumë kosovarët!

Një gurbetçarë thotë se: Në Serbi po qarkullon kjo veturë e policisë serbe, po i pro.vokon shumë kosovarët!

Mërgimtari thotë se një BMW e bardhë po u bënë me drita veturave me të huaja dhe po i fton për garim në mes veturave, që më pas të i dë.noj.Ai tutje ka treguar se si pa.sojë e këtij mas.htrimi nga policia serbe, dy mërgimtarë kosovarë me vetura me tabela zvicerane e kanë pë.suar duke u gjo.bitur. Andaj të keni kuj.des, mos garonii me askënd nëpër Serbi..Shtype rek,lamen nen kete shkrim dhe ju hapet fotografia e BMW