“Një Javë Me Njërën, Një Javë Me Tjetrën” Flet Shqiptari Me Dy Gra Nga Hasi (VIDEO)

Një histori nga ato të rrallat, jashtë normales por që ka ndodhur dhe zhvillohet dita-ditës.
Në fshatin Dobrun i Hasit të Shqipërisë, Dem Mula 63 vjeç mban dy gra.
Pas gruas së parë, Hatixhja, Dem Mula, vendos të marrë një grua të dytë, Nazmijen, pasi nuk bënte fëmijë. Por as me atë nuk arriti. Në fund vendosi t’i mbajë të dyja. Per te pare videon shtyp ne rek’lamen me poshte