Një natë me Majk apo Seldin? Kështu përgjigjet Adelina Berisha (Video)

Adelina Berisha kishte një përgjigje të prerë kur u pyet se kë zgjedh mes Majk dhe Seldit.
Adelina Berisha ishte e ftuar në rubrikën “Kë zgjedh” të emisionit “Mirage”.
Këngëtarja kishte për detyrë të zgjedhte mes emrave të njohur të estradës, e një nga pyetjet që iu bë asaj ishte se kë zgjedh mes Majk dhe Seldit për një natë shtype rekl,am dhe shiko vide,on