Një natë me NOIZY-n apo Capital T? Këngëtarja SHQIPTARE përgjigjet TROÇ: Me…

Një natë me NOIZY-n apo Capital T? Këngëtarja SHQIPTARE përgjigjet TROÇ: Me…

Ajo identifikohet si këngëtarja e baladave dhe këngëve vajtuese. Është fjala për Fatlume Popovci, e cila së fundmi ka folur rreth jetës private dhe karrierës së saj. Këngëtarja ka qenë e ftuar në emisionin “Mirage”, ku është vënë përballë disa zgjedhjeve mes këngëtarëve, se cilët ajo pëlqen më shumë.Popovci e cila është e matuar prej 11-vitesh u pyet gjithashtu se me cilin këngëtar të njohur do të donte ta kalonte natën, me Capital T apo Noizy-n ja si u pergjigj shtype rekl,am dhe shiko vide,on: