Një natë me Robert Berishën apo Lorik Canën? Agnesa Vuthaj na lë pa fjalën me përgjigjen që jep

Një natë me Robert Berishën apo Lorik Canën? Agnesa Vuthaj na lë pa fjalën me përgjigjen që jep

E ftuar në emisionin “Mirage”, ish-missi që përfaqësoi Shqipërinë në Mis Bota 2004, Agnesa Vuthaj është pyetur se kë do të zgjidhte mes Lorik Canajt dhe Robert Berishës për të kaluar një natë. Përgjigja e saj ka qenë e prerë teksa ka thënë që ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni e keni me poshte: