Një natë të nxehtë iu premton Rina me pamjen e saj

Një natë të nxehtë iu premton Rina me pamjen e saj

Rina Balaj repistja kosovare e cila dalë nga dale po bëhet e famshme edhe jashtë Kosovës, sonte ka “nxeh” keq fansat e saj.Rina është shfaqur me një veshje ngjyrë të zezë, por që trupi i saj duket shumë bukur në këtë veshje.Duket se me këtë veshje ajo ka vendos të dal të këndoj para fansave të saj të cilët pritët t’i “kallë” shtype rekl,am dhe shikoje: