Një nga reperët më të pasur, por ja sa lekë ka në xhep Noizy

Një nga reperët më të pasur, por ja sa lekë ka në xhep Noizy

Gjithë ky sukses ka sjellë edhe të ardhura shumë të mira për Noizyn i cili mbahet si një nga reperët më të pasur.Dhe meqënëse jemi tek paratë, Noizy me postimin e fundit ka zbuluar sa para mban në xhep. Reperi ka dashur të përcjellë një mesazh për ata që vishen me rroba të shtrenjta duke treguar se ai vetë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: