Një person i vë flakēn vetes, dërgohet në gjendje të rëndë në Tiranë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Mat, ku një person i ka vënë flâkën vetes në kushte të rēnduara psikologjíke.

Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e sotme rreth orës 21.00.

Policia e Komisariatit Mat, ka marrë informacion se në fshatin Karicë, bashkia Mat, shtetasi SH.D, në banesën e tij dyshohet se në kushte depresíoni ka tentuar të vetëdígjet sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: