Njihej si një nga tifozet më të rr ezikshëm, ek zekutohet me 6 p lumba tifozi serb

Njihej si një nga tifozet më të rr ezikshëm, ek zekutohet me 6 p lumba tifozi serb

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në Serbi, teksa është v rarë një nga tifozët e Partizanit të Beogradit. Ljubomir Markoviç, është ek zekutuar mbrëmjen e djeshme, pranë një shkolle në Beograd. 37-vjeçari, u ek zekutua me 6 pl umba në trup, me dy të fundit që i mori në kokë shtype rekl,am dhe shiko vide,on