Njihuni me policen më ‘të nxehtë’ të Kosovës që kolegët “kallen” pas saj!

Njihuni me policen më ‘të nxehtë’ të Kosovës që kolegët “kallen” pas saj!

Ajo llogaritet si policja më e bukur që ka Kosova.Biondina se ksy ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve që ditën kur ka veshë uniformen e policisë.E dhënë shumë pas modës dhe dëshirës për t’u dukur bukur,inkuadrimi i saj në polici, dukej se do ta kufizonte atë në jetën që bënte. Megjithatë ajo ka arritur ta ruaj po atë freski edhe në uniformën e policisë. Ajo duke postuar foto te ndryshme te nxehta , fansat po “cmenden” pas saj..Per me teper shty pni re kla amen me po shte dhe ju ha apen fotot “perveluese ” te saja :