Njihuni me sozinë e Kim Jong Un, pamjet publikohen për herë të parë

Pa e ditur, nuk do ta besoni që bëhet fjalë për dy persona të ndryshëm.

Për herë të parë publikohet sozia e diktatorit të Koresë së Veriut Kim Jong Un.

Mediat e huaja kanë publikuar pamjet ku ai është me sozinë e tij.Këto pamje janë filmuar që në 28 korrik të vitit 2017 dhe besohet se ky person përdoret nga diktatori i Koresë së Veriut në dalje të ndryshme publike sht1ipe rek1am dhe sh1ko v1deon: