Noçja e big brother bëhet mama për herë të parë (Video)

Shumë persona e njohin si Noçja e Big Brother, pasi mori famë pas pjesëmarrjes në këtë reality shoë dhe dhuroi një spektakël të paparë. Por edhe pse është tërheëqur prej kohësh nga vëmendja mediatike, Najada Konomi vijon të tërheqë vëmendjen dhe çdo gjë që ajo bën ka interes për publikun ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: