Noizy e ofe.ndon rë.ndë dhe tallet keq me moderatoren e njohur shqiptare(FOTO)

Noizy i ka hapur rrugë një tjetër sh.erri në publik me moderatoren dhe gazetaren e njohur Dasara Karaiskaj.

Ka qenë reperi ai i cili ka publikuar një foto të saj duke u tallur me dhëmbët e Dasarës, ndërkohë që përkrah fotos shkruan: “Repi në Shqipëri ka ardh në 2008-2009”.

“Kush është kjo dhëmbë kalbura”!, vijon më tej me o.fendimet reperi shqiptar. Noizy dhe Dasara kanë një histori të gjatë ngacmimesh dhe kunjash nëpër rrjetet sociale shtype rekl,am dhe shiko vide,on: