Noizy e quan ‘L O P .Ë’ Encën ajo ia kthen.. (Video)

Është pikërisht ky Noizy, me të cilin deri vonë Enca ka qenë me të njëjtin gru p, “OTR”, duke realizuar dhe bashkëpunime.Në Instagram ai ka publikuar një fotografi ku shohim dy lopë, të zezë dhe bardhë, e komentet padyshim menjëherë kanë vërshuar në drejtim të tij, por duke qenë se reagimi ishte i madh nga ndjekësit, Noizy ka fshirë menjëherë fotografinë shtype rekl,am dhe shiko vide,on