Noizy në 2006, koha kur ai dhe OTR gra’bitën 53 milion paund

Noizy në 2006, koha kur ai dhe OTR gra’bitën 53 milion paund

Reperi i famshëm shqiptar Noizy dhe grupi i tij OTR janë shumë të njohur për mediat angleze, sidomos për po’licinë e këtij shteti.Një gjë të tillë e konfirmojnë shkrimet e disa mediave ishullore, të cilat në vitin 2006 flisnin për “një ba’ndë shqi’ptare, e cila kishte grab’itur 53 milion dhe pushtuar internetin me video ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: