Noizy rrëfehet i përlotur: Isha me motrën shtatzënë, mamin dhe mbesën kur ra tërmeti, një zot e di se si…

Noizy rrëfehet i përlotur: Isha me motrën shtatzënë, mamin dhe mbesën kur ra tërmeti, një zot e di se si…

Në një intervistë televizive, rreperi Noizy, rrëfeu se si e kishte përjetuar tërmetin e 26 nëntorit. Ai ndodhej në shtëpinë e tij në Durrës, me mamanë e tij, mbesën dhe motrën shtatzënë. Ishte diçka shumë e keqe, shumë e hi dhur, pasi unë që llova mes rrë nojave me mamin, mbesën dhe motrën shtatzënë, që është diku gjashtë-shtatë muaj, ka qenë tm err për mua shtype rekl,am dhe shiko vide,on: