Noja i famshem me pjeshka ne Facebook, nje tjeter “vajza simpatike” flirton me te ne komente

Një ngjarje e turpshme ka marrë vëmendjen e rrjeteve sociale ditët e fundit në Shqipëri. Disa vajza nga Shkodra, me “në krye” Margarita Gjonin, tashmë e arre.stuar, dhu.nonin fizi.kisht dhe psikologjikisht Brisilda Rrokun, e kjo vetëm se Rroku kishte shkuar me partnerin e Gjonit, Ndue Preka (Noja).

Videot e rënda, me pre.sion dhe dhu.në ndaj Rrokut kanë marrë reagime të shumta nga një numër i lartë shqiptarësh.

E çuditshme, por jo dhe aq, pasi jemi në Shqipëri, është fakti se gjithçka ndodh për Nojën, partnerin e Margaritës, i cili ka shkuar edhe me Brisildën. Shihet qartë që Noja del në skenë si një Don Zhuan, i cili ka dashur të mbajë “dy kunguj në një sqetull”.

Së fundmi n, kanë mbërritur foto të tjera të Nojes dhe komunikimit që ai ka me vajzat në Facebook.

Në një foto të postuar në Facebook, një vajzë, e cila e quan veten “Simpatike” i shkruan Nojes: “Qa je tu pa aq habitshëm”

Pas kësaj Noja “i rrezikshëm” i përgjigjet se është duke parë veten në pasqyrë.

Ai i thotë:

Vedin në pasqyrë hahahah