Noja me d.ashnore “i rr.ezikshëm” na.min në Facebook, ‘i vjen kerkesa’ nga “Vajza Simpatike”, ja cfare i ben

Një ngjarje e t.urpshme ka marrë vëmendjen e rrjeteve sociale ditët e fundit në Shqipëri. Disa vajza nga Shkodra, me “në krye” Margarita Gjonin, tashmë e arr.estuar, dh.unonin fizikisht dhe psikologjikisht Brisilda Rrokun, e kjo vetëm se Rroku kishte shkuar me partnerin e Gjonit, Ndue Preka (Noja).

Videot e rë.nda, me pr.esion dhe dh.unë ndaj Rrokut kanë marrë reagime të shumta nga një numër i lartë shqiptarësh.

E çuditshme, por jo dhe aq, pasi jemi në Shqipëri, është fakti se gjithçka ndodh për Nojën, partnerin e Margaritës, i cili ka shkuar edhe me Brisildën. Shihet qartë që Noja del në skenë si një Don Zhuan, i cili ka dashur të mbajë “dy kunguj në një sqetull”.

Së fundmi në redaksinë e JOQ ALBANIA, kanë mbërritur foto të tjera të Nojes dhe komunikimit që ai ka me vajzat në Facebook.

Në një foto të postuar në Facebook, një vajzë, e cila e quan veten “Simpatike” i shkruan Nojes: “Qa je tu pa aq habitshëm”

Pas kësaj Noja “i rre.zikshëm” i përgjigjet se është duke parë veten në pasqyrë.

Ai i thotë:

Vedin në pasqyrë hahahah