Nora ‘Godet’ Robertin Me Postimin E Fundit

Nora ‘Godet’ Robertin Me Postimin E Fundit

Çifti i ka dhënë fund martesës së tyre disa vjeçare, nga e cila kanë edhe një vajzë, E nora po vazhdon të jetë tejet aktive me postime pas ndarjes.Së fundi, ajo ka publikuar në foto ku shfaqet pa pikë grimi.E duket se ndarja nuk po ia lë shenjë asaj sepse po paraqitet në top-formë. Duke e hap rek lamen ju keni mundesi t elexoni te plote lajmin i cili po le nam ne rrjetet socialw dhe me gjete nw te gjithe rrjetet.