Nora shpërthen në lot pas surprizës nga nëna e saj dhe Robert Berisha (VIDEO)

Nora Istrefi padyshim që listohet në mesin e këngëtarëve më të suksesshme shqiptare që gjithmonë ka arritur të sjell hite muzikore.
Shumë e komentuar muajve të fundit sidomos për jetën e saj private.
Edhe pse u divorcuan, prej disa kohësh tashmë, Robert Berisha dhe Nora Istrefi kanë ruajtur një raport miqësie, gjë të cilën e shohim rrallë, por shumë rrallë në vend. PEr te pare videon e plote shtyp ne rek’lamen me psoshte