Nuk arriti të kalonte në 10-shen më të mirë, “shpërt hen” keq Soni Malaj: Të isha zog dhe t’ua lëshoja glasën ca njerëzve

Nuk arriti të kalonte në 10-shen më të mirë, “shpërt hen” keq Soni Malaj: Të isha zog dhe t’ua lëshoja glasën ca njerëzve

Këngëtarja Soni Malaj nuk e ka kapërdirë dot faktin që kënga e saj nuk mundi të hynte as në 10-shen e më të mirëve në finalen e këngës Magjike. Soni u prezantua me baladën “Shije Tradhtie” por që mesa duket, pa sukses ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: